news

Home
 

Foto’s: Voorbereidingen Paasraces in volle gang!

08-04-09 | Aankomend paasweekend worden de eerste races verreden van het officiële nationale autosportseizoen. Naast het debuut van de Dutch GT4 klasse, een klasse met louter supercars, staan ook races op het programma van o.a. de Suzuki Swift Cup en Toerwagen Diesel Cup. Certainty Racing Team is aankomend weekend weer opvallend aanwezig met de bekende reusachtige VIP Hospitality tent en de VIP Room met uitzicht op de pitsstraat.

Nieuw in de VIP Hospitality tent is het enorme 100 inch beeldscherm, waarop de echte VIP's de races kunnen volgen. Daarnaast is een gedeelte van het tentdak transparant, wat een indrukwekkende lichtinval bewerkstelligt!

Tijdens de racedag op maandag 13 april zullen de VIP gasten van Certainty Racing Team kunnen vertoeven in de Hospitality tent en VIP Room. Daar kunnen zij genieten van licht, geluid, de goed en compleet verzorgde catering, cocktails, entertainment en dus de races op grote beeldschermen. Al het regelen wordt de VIP's uit handen genomen, want het Arrangement is inclusief entreekaarten, paddockkaarten, VIP-parkeerkaarten en luxe VIP shuttle naar de VIP Units.

Voor snelle beslissers zijn er nog mogelijkheden om het Arrangement te boeken, neem dan snel contact op via info@certainty.nl.