news

Home
 

Eerste foto's nieuwe teamlivery Certainty Racing Team

31-05-09 | Certainty Racing Team staat bij de Pinksterraces aan de start met een nieuwe teamlivery, die op alle auto's is doorgevoerd en het team nog beter herkenbaar maakt in de paddock.

De zaterdag verliep voor Certainty Racing Team voorspoedig. Tijdens de eerste Toerwagen Diesel Cup verraste de equipe Andries/Luyckx wederom, door in pas hun tweede race al mee te strijden om de overwinning.



Sven Andries reed de snelste rondetijd van de race en leek op weg naar de overwinning, maar in het gevecht om de leiding beschadigde Andries zijn auto, waardoor hij de pitsstraat moest opzoeken voor meerdere reparaties en zich niet meer kon mengen in de strijd om het podium. De equipe Sluiter/Van Leen reedt eveneens een zeer sterke race en finishte uiteindelijk op de zesde positie.

Niels Langeveld heeft met een derde startplaats een zeer kansrijke uitgangpositie bemachtigd voor de eerste Suzuki Swift Cup race, die op maandag 1 juni verreden zal worden op Circuit Park Zandvoort.

De Equipe Van Putten/Zumbrink reed een goede kwalificatie in de Dutch GT4 en bleef binnen een seconde van de snelste tijd. Helaas konden zij dit resultaat in de eerste race geen vervolg geven en finishten als 18de, ondanks snelle rondetijden in het begin van de race.

De volgende races zullen plaatsvinden op Pinkstermaandag 1 juni. Certainty Racing Team zal tijdens de Pinksterraces ook weer de grote hospitality tent plaatsen en ontvangt daarin zo'n 250 gasten.

Foto's: Chris Schotanus