news

Home
 

DNRT sponsordag 28 juni: maar liefst 130 relaties beleven een ronde op racesnelheid met VW Endurance Equipe!

30-06-09 | Afgelopen zondag 28 juni vond de jaarlijkse sponsordag van de DNRT plaats op Circuit Park Zandvoort. Het was misschien wel de drukste dag van de DNRT tot nu toe! Tijdens deze dag was er de mogelijkheid voor de coureurs om hun relaties, sponsors, vrienden, kennissenĀ en familie op volle snelheid rond het circuit te rijden. Van deze mogelijkheid werd gretig gebruik gemaakt, want wel 130 gasten werden gedurende de dag een ervaring rijker gemaakt!

Vanwege het hoge aantal gasten werden op deze dag meerdere racewagens ingezet. Naast de gebruikelijke Volkswagen Golf, bestuurd door Thomas Verbeeck en Danielle Kleyheeg, werd ook een van de BMW 130i Cup auto's van Certainty Racing Team ingezet voor Martin en Cynthia Boezaart. Deze auto's zijn de afgelopen jaren ingezet in de koningsklasse van de Nederlandse autosport, de BMW 130i Cup.

Deze auto's zijn nog steeds op volle oorlogssterkte en kunnen ingezet worden in klassen als bijvoorbeeld de VLN, waarbij lange-afstandsraces op de legendarische Nurburgring verreden worden. Maar ook worden deze auto's gebruikt bij events en incentives, waarbij de deelnemers zelf kunnen ervaren hoe het is om in een ECHTE racewagen te rijden!

Tijdens de dag werden gasten rondgereden van o.a. I4Talent, Cash Control, Reed Business, E-media, LintbergĀ en het Apeldoorns Palletbedrijf om hen te bedanken voor hun steun in dit seizoen!

Heb je deze dag gemist? Niet getreurd, op zondag 8 november 2009 is er wederom een mogelijkheid mee te rijden tijdens de "Schoonmoederdag".