news

Home
 

Update 24 uur van Dubai: 20 uur

16-01-10 |

Foto's: Roelof Oosterhuis

The only way is up, baby! Na de vele problemen van vannacht is het tij volledig gekeerd! Drie nagenoeg probleemloze stints van 2 uur volgden elkaar op en er is veel tijd goed gemaakt op de concurrentie. De wagen gaat in de handen van Christiaan als een komeet en rijdt zo'n 13 (!) seconden per ronde sneller dan de hoogst geklasseerde auto uit de klasse en verbeterd zich nog elke ronde. Inmiddels zijn we opgeklommen naar de vijfde plaats algemeen. De serieuze gezichten hebben plaats gemaakt voor een lach!

Weliswaar is de achterstand opgelopen in de nacht op de concurrentie bijna onoverbrugbaar, het doet iedereen echter goed dat het na zo'n zware nacht nu zo goed gaat. Wat in het vat zit verzuurd niet...

Helaas heeft de equipe van Jafeth wat schade opgelopen. Zijn Spaanse teamgenoot crashte met de auto en heeft lang in de pits gestaan voor reparaties. Lange tijd hadden ze de leiding in de klasse in handen, door het oponthoud zijn ze nu terug gevallen naar een derde plaats, die er zeker ook zijn mag!