news

Home
 

Certainty Racing Team en Hertalan gaan partnership aan

25-01-10 | Certainty Racing Team is verheugd een partnership te kunnen aankondigen met Hertalan voor raceseizoen 2010. Tijdens de 24 uur van Dubai waren op de BMW 120d al de logo's van Hertalan terug te vinden, die vanaf nu zullen prijken op o.a. alle race- en incentive auto's van Certainty Racing Team. Naast de visuele uitingen zal de overeenkomst ook enkele events & incentives omvatten, waardoor Hertalan zijn relaties een onvergetelijke race-experience kan voorschotelen.

Hertalan Rubber Products fabriceert in Kampen (NL) en Baia Mare (Roemeniƫ) EPDM (synthetisch rubber) dakbedekking, vijverfolie en verschillende, meest bouwgerelateerde rubberproducten. De afzet vindt voornamelijk plaats via eigen verkoopkantoren in Nederland, Engeland, Duitsland en via importeurs in verschillende landen in Europa. Het bedrijf is ontstaan in 1895 en draait met ca. 100 medewerkers 115 jaar later nog steeds op volle toeren.

"In 2009 is Hertalan begonnen met relatiemarketing vanuit een VIP lounge op het Circuit Park Zandvoort. De eerste ervaringen waren voor zowel de medewerkers van Hertalan als hun gewaardeerde klanten heel goed bevallen. Reden om het "Zandvoort avontuur" verder uit te bouwen. Gedurende het raceseizoen ontstond het contact met Certainty en Dillon Koster. Na enkele leuke ontmoetingen en wat mailverkeer heeft Hertalan besloten om Certainty te ondersteunen door partner van het team te worden in 2010.

Natuurlijk zitten voor Hertalan een aantal leuke marketingtools in deze deal, waardoor de relatiemarketing voor Hertalan en dochterondernemingen DakExpres en Ecolan weer een versnelling hoger geschakeld wordt." aldus Jeroen Boll, mede-eigenaar van Hertalan.

Dillon Koster, teambaas van Certainty Racing Team, is zeer content met de nieuwe partner: "Ik denk dat we voor beide partijen een WIN-WIN situatie creƫren om zo het platform autosport i.c.m. relatiemarketing optimaal te benutten! Hoop en verwacht, uit historie gebleken, dat we nog vele jaren elkaar een steuntje in de rug kunnen geven! Laat het autosportseizoen 2010 maar beginnen! We hebben er zin in!"