Constructive Business Club

Home
 

Constructive Business Club

Dutch Renault Clio Cup en exposure

De Dutch Renault Clio Cup is al jarenlang een onverwoestbare klasse binnen de nationale autosport. De Renaults rijden reeds sinds 1991 over de Nederlandse circuits. De Cup onderscheidt zich door een goedgevuld startveld, een sterke competitie en betrouwbare, échte raceauto’s. De Dutch Renault Clio Cup laat zien hoe cupracen hoort te zijn. Wat is er mooier dan tegenstanders verslaan in een sterk startveld vol identieke auto’s? Dat is de kracht van de Dutch Renault Clio Cup! De kwaliteiten van de rijder en het raceteam bepalen het verschil tussen een podiumplek of een positie in het midden- of achterveld. De Dutch Renault Clio Cup staat voor ‘close racing’. Wie goed presteert in de Dutch Renault Clio Cup laat zien wat hij in zijn mars heeft!

De Clio Cup trekt veel publiek en zorgt voor veel publiciteit. De races worden verreden tijdens de goedbezochte Dutch Power Pack evenementen, waarvan de bekendste de Kruidvat Gillette Paasraces (22.000 bezoekers), de Profile Tyrecenter Pinksterraces (23.000 bezoekers) en de RTLGP Masters of Formula 3 (43.000 bezoekers) zijn.

Op RTL7 worden tijdens de Dutch Power Pack uitzendingen van RTL GP, die gemiddeld door 150.000 mensen bekeken worden, alle races samengevat. Daarnaast wordt op internet, in tijdschriften en dagbladen veel aandacht besteed aan de Dutch Renault Clio Cup.

Coureurs

Niels Langeveld: Kampioen Formido Suzuki Swift Cup 2010. Een van Nederlands absolute toptalenten van het moment. Sinds Niels in 2007 als winnaar werd gekroond van de KNAF Talent First competitie is zijn carrière bij Certainty Racing Team in sneltreinvaart verlopen met het kampioenschap in de Formido Suzuki Swift Cup als voorlopige hoogtepunt.

Dillon Koster: Eigenaar van Certainty Racing Team en bepaald geen onbekende in de Dutch Renault Clio Cup, zo behaalde hij al eens de derde positie in de eindstand van 2005. Inmiddels 17 jaar actief in de autosport en de afgelopen jaren succesvol coureur in de BMW 130i Cup, VLN Nürburgring (tevens beste Nederlander in 24 uur Nürburgring, 3e in de 24 uur van Dubai) en SEAT Leon Supercopa.

Brink Groep

Management, advies en automatisering voor bouw, huisvesting en vastgoed. Dat is de kern van de dienstverlening van Brink Groep. De organisatie speelt verschillende rollen in processen op het terrein van gebiedsontwikkeling, vastgoedadvies, bouwmanagement en -advies, huisvestingsadvies, onderhoudsadvies, kosten-kwaliteitsadvies. Marktleider op het gebied van Automatisering in de calculatie- en onderhoudsbranche. Hier staan Brink Groep zijn opdrachtgevers terzijde met ICT consultancy, IBIS-software, services en implementatie. Contactpersoon Jeroen van der Laar: J.van.de.Laar@brinkgroep.nl

Hertalan

Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten. Als eerste Europese producent van EPDM folies ooit, biedt Hertalan al meer dan vier decennia toonaangevende kwaliteit. Hertalan EPDM is verkrijgbaar in verschillende systemen voor specifieke toepassingen in zowel nieuwbouw als renovatie. Hertalan biedt de ideale oplossing voor elke mogelijke verwerker, van aannemer tot installateur en van dakdekker tot onderhoudsbedrijf. De ‘waterproof solutions' zijn divers, maar hun boodschap is eenduidig: naar een Hertalan systeem heeft u nagenoeg geen omkijken.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie:

Dhr. Mw. *
Naam: *
Bedrijfsnaam: *
E-mailadres: *
Telefoon:



* = verplicht invulveld

 

Constructive Business Club
Aanvullende informatie
Basispakket


Brochures

Algemeen
Constructive Business Club
Hospitality

Wilt u partner worden of meer weten?

Bel of mail:  
Certainty Racing Team
T: 023 57 40 040
M: 06 1156 1610
E: info@certainty.nl