news

Home
 

i4talent stimuleert jong talent met de i4talent Award

22-07-11 | i4talent gaat op zoek naar het grootste talent bij Certainty Racing Team! Het raceteam is actief in drie verschillende klasses, maar met de i4talent Award kunnen de coureurs nu onderling de strijd met elkaar aangaan. Jos Kiekens, uitkomend in de Suzuki Swift Cup, gaat momenteel aan de leiding in de tussenstand.

Foto's: Heert-Jan van Keulen

Aan de hand van een formule (aantal punten in het kampioenschap, gedeeld door het aantal racejaren, vermenigvuldigd met het niveau van de raceklasse) wordt na afloop van een raceweekeinde bepaald hoeveel i4talent CV-points elke rijder heeft behaald. Momenteel gaat de 15-jarige Jos Kiekens, die bezig is aan een verrassend eerste jaar in de autosport, aan kop met 152 punten. Hij wordt gevolgd door Sven Snoeks (115) die geldt als een serieuze kandidaat voor de titel in de Suzuki Swift Cup. Op een derde plek staat Niels Langeveld met de teller op 107.

Strijd om de i4talent Award is losgebarsten!

“Bij i4talent investeren we in jonge talenten”, vertelt initiatiefneemster Daniëlle Kleyheeg van i4talent. “Omdat wij met onze organisatie veel activiteiten hebben die gerelateerd zijn aan de autosport, leek het ons erg leuk om ook hierin iets te ondernemen, als het gaat om jonge talenten. Daarnaast is er een goede parallel te maken tussen de (auto)sport en succesvol zijn in je carrière. In beide gevallen gaat het om durf, doorzettingsvermogen, ambitie en uiteindelijk het resultaat.”

Kleyheeg reikt de winnaar van de i4talent Award aan het einde van het seizoen tijdens de Finaleraces een cheque uit t.w.v. € 1.000,00 als stimulering van zijn/haar racecarrière.

 

Top 5 tussenstand i4talent Award na vier raceweekenden:

1. Jos Kiekens 152 i4talent CV-points

2. Sven Snoeks 115

3. Niels Langeveld 107

4. Ertjo Buitenhuis 42

5. Edgar van der Ende 36