news

Home
 

Teken- en adviesburo Kontek nieuwe partner Certainty Racing Team

12-09-11 | Certainty Racing Team is verheugd een partnership te kunnen aankondigen met Kontek. Tijdens de drukbezochte World Series by Renault races op Silverstone prijkten voor het eerst de logo's van Kontek op de Dutch Renault Clio Cup auto van Niels Langeveld. Naast de visuele uitingen omvat de overeenkomst een op maat gemaakt relatiemarketing pakket.

Foto's: Chris Schotanus, Essay Produkties

 

Kontek is een teken- en adviesbureau op het gebied van Bouw en Installatietechniek. Met ruim 80 man op vestigingen in Hoofddorp en Budapest wordt samengewerkt in multi-disciplinaire teams om de opdrachtgevers te ontzorgen. Kontek biedt op het gebied van Bouwkunde/Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde haar diensten aan vanuit twee Business Units: Integraal Teken Management en Advies & Management.

"De dynamiek en drive van het Certainty raceteam en de winnaarsmentaliteit van Niels Langeveld passen perfect bij de ambitie die Kontek heeft" aldus Marc Schlaghecke, algemeen directeur van Kontek.

Dillon Koster, teambaas van Certainty Racing Team: "Met trots mogen we het nieuwste lid van de Constructive Business Club ter promotie van de Bouwbranche aankondigen. Met het pakket dat we samen hebben opgesteld kunnen we voor beide partijen een WIN-WIN situatie creëren om zo het platform autosport i.c.m. relatiemarketing optimaal te benutten! We hopen en verwachten elkaar nog vele jaren te kunnen ondersteunen!”