news

Home
 

Racelicentie verlengen? Kom dan Scheuren & Keuren!

18-10-11 | Op 28 december organiseert Dutch Race Driver Academy “Scheuren & Keuren”.
Wat is “Scheuren & Keuren”? U krijgt in november bericht van de KNAF dat uw licentie verloopt. Zij sturen u de licentieformulieren voor 2012.
Om uw licentie te verlengen, dient u een medische keuring te ondergaan en vervolgens de formulieren terug te sturen naar de KNAF. Dit kan op een licentieavond van de KNAF, maar dat kan ook op een veel aangenamere manier bij Dutch Race Driver Academy!

Op 28 december gaan we gezellig met z’n allen “Scheuren & Keuren”! Tussen kerst en oud & nieuw bieden wij u de mogelijkheid om even uit huis te ontsnappen en in actie te komen op het circuit van Zandvoort. Onze KNAF keuringsarts is aanwezig om u tussen het rijden door te keuren. De formulieren worden door ons bij de KNAF afgeleverd, zoals u dat van ons gewent bent.

We hebben twee sessies gepland:
Rijden van 13.00 tot 15.00 uur. Aanwezig om 12.30 uur.
Rijden van 15.00 tot 17.00 uur. Aanwezig om 14.30 uur.

Vervolgens bieden we u nóg een keuze: Wilt u circuitrijden (instructeurs aanwezig) of wilt u driften op de paddock?
Of liever allebei? Ook dat kan, dan neemt u gewoon aan de beide sessies deel. Tussentijds wisselen is niet mogelijk.

Voor de deelnemers aan de eerste sessie hebben we een lunch gereedstaan, voor de tweede sessie oliebollen en een glaasje bubbels! (uiteraard ná het keuren en het rijden)

Het tarief voor de medische keuring, administratieve afhandeling en twee uur circuitrijden of driften bedraagt € 275, - ex BTW.
Beide sessies rijden? Dan kan voor slechts € 475,- ex BTW.
Zoals u van ons gewend bent, kunt u ook een geschikte auto huren. Tarief op aanvraag.

Aanmelden voor “Scheuren en Keuren” kan via onderstaand formulier.
Deze mag u uitprinten, invullen, scannen, mailen, faxen of op de post doen. Een e-mail  met welke sessie u wilt rijden en of u wilt driften of circuitrijden is ook goed.

U krijgt van ons per e-mail een bevestiging en een week van te voren het tijdstip van de medische keuring. Uiteraard sturen we u ook een herinnering op de dag zelf, ook al lijkt de kans ons minimaal dat u dit nuttige en aangename uitstapje vergeet.

Wij hopen u allen te zien op 28 december aanstaande!

Vragen? Bel of mail Dutch Race Driver Academy.
E-mail: info@dutchracedriver.nl
Telefoon: 023 57 122 50
Mobiel: 06 11 72 11 88