Partners

Home
 

TMC Group
TMC Group is specialist in hoogwaardige ondersteuning in de vorm van kennis en advies. TMC zet projectmatig vakspecialisten in bij opdrachtgevers in de profit en non-profit sector. TMC Group, voert met haar circa 600 hoogopgeleide professionals projecten uit op locatie bij de opdrachtgever. Opdrachtgevers zijn vooraanstaande bedrijven binnen de profit en non-profit sector. Door de unieke formule van werkondernemerschap zijn wij in staat om ondernemende professionals aan ons te binden die veelal op de belangrijkste en meest kritische projecten worden ingezet bij onze opdrachtgevers. Contracten met opdrachtgevers worden verrekend via zowel een resultaat- als een inspanningsverplichting.

VKV Groep
Met 15 vestigingen van Rotterdam tot Tiel en van Amsterdam tot Gorinchem bestrijkt de VKV Groep vrijwel heel Midden Nederland. De VKV Groep is officieel dealer van de merken Renault, Dacia en Nissan. Bovendien is de VKV Groep de enige dealer en importeur van het luxemerk Infiniti. Daarnaast verkoopt de VKV Groep als enige Nissan dealer de supercar Nissan GT-R en is de VKV Groep de enige Renault Sport dealer in Nederland met een Renault Sport Experience Center in Gorinchem. Met in totaal 5 Zero Emission vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Tiel (voor de merken Nissan en Renault) is de VKV Groep één van de grootste leveranciers van elektrische auto's in Nederland. Bij de VKV Groep staan klantgerichtheid, een persoonlijke benadering en uniformiteit in werkprocessen hoog in het vaandel.


Brink Groep

Management, advies en automatisering voor bouw, huisvesting en vastgoed. Dat is de kern van de dienstverlening van Brink Groep. De organisatie speelt verschillende rollen in processen op het terrein van gebiedsontwikkeling, vastgoedadvies, bouwmanagement en -advies, huisvestingsadvies, onderhoudsadvies, kosten-kwaliteitsadvies. Marktleider op het gebied van Automatisering in de calculatie- en onderhoudsbranche. Hier staan zij hun opdrachtgevers terzijde met ICT consultancy, IBIS-software, services en implementatie.

 

TAG Media
Sinds de oprichting in 2007 is TAG MEDIA uitgegroeid tot een flexibel full-service internetbureau, dat voor veel uiteenlopende organisaties hun internetcampagnes realiseert. Dankzij nauwe samenwerking met partners, bestaat het team uit gevarieerde specialisten van ontwerpers, systeembeheerders, web – en mobile developers. Tussentijds staan wij vanzelfsprekend in nauw contact met de klant, waarbij misverstanden voorkomen worden en uw project aan de verwachtingen voldoet. Om de communicatie met de klant te perfectioneren, verrichten medewerkers van TAG MEDIA ook desgewenst werkzaamheden bij de opdrachtgever op locatie.Kontent Structures
Kontent Structures verzorgt als partner van het Certainty raceteam al enkele jaren de tenten tijdens races, feesten en evenementen. Met ruim 15 jaar ervaring in de tentenverhuur begrijpt Kontent dat, net als tijdens een race, snelheid en kwaliteit van belang zijn. De tenten die Kontent levert naast feesten en evenementen voor nog veel meer doeleinden geschikt. Benieuwd waar je nog meer een tent voor kunt gebruiken? Lees Meer over Tentenverhuur.

 

SMARTAB, de leukste smartphone en tablet reparaties
SMARTAB is een jong en innovatief bedrijf gevestigd is in Hoofddorp en Breukelen. Onze specialiteit en focus ligt op het repareren en herstellen van Smartphones, Tablets en MacBooks.  SMARTAB repareert uiteraard alle merken, telefoons en tablets worden met veel enthousiasme en deskundigheid gerepareerd. Het specialisme van SMARTAB ligt voornamelijk bij iPhone reparatie, iPad reparatie en Samsung Galaxy reparatie. SMARTAB is ook actief op de zakelijke markt en heeft grote namen als klant, welke onderverdeeld zijn van gemeentes tot grote verzekerings maatschappijen. U kunt langskomen op een van onze vestigingen en u kunt voor glas reparatie vaak binnen 30-45 minuten worden geholpen.

Dutch Race Driver Academy
Onder leiding van Danny van Dongen en Dillon Koster geeft de Dutch Race Driver Academy, door de KNAF erkend als raceschool een unieke 24 uurs- racecursus georganiseerd op het Circuit Park Zandvoort. Door de professionele begeleiding en met behulp van het 1-2-3 Finish! principe zijn de cursisten in staat om binnen 24 uur een officiële KNAF racelicentie te halen.

 

 

Your-Event.nl
Onze partner in de organisatie van evenementen. Your-Event.nl is de  proffesionele evenementen organisator voor al uw VIP arrangementen en  exclusieve uitjes. Biedt speciale en onvergetelijke ervaringen in de  race branch. Beleef de racerij als VIP, ontmoet coureurs, loop door de  Pits-straat of ervaar hoe het is om zelf coureur te zijn. Alles is  mogelijk bij Your-Event.nl