news

Home
 

Stap in More Power

08-12-10 | Certainty Racing Team gaat in 2011 samen met Brink Groep(/IBIS Software) en Hertalan met twee auto's deelnemen aan de Dutch Renault Clio Cup. Beide wagens zullen volledig in het teken staan van de "Bouw". Brink Groep en Hertalan zijn beiden actief binnen de bouwwereld en hebben dit initiatief samen genomen met Certainty Racing Team ter promotie van de bouwbranche.

U kunt nu partner worden!

De bouwwereld staat voor grote maatschappelijke, economische en technologische uitdagingen. Bouwen moet duurzaam en energiezuinig, vraaggericht en tegen lage kosten, industrieel en flexibel. Dat vraagt creativiteit, vertrouwen en vooral samenwerking. Daarom dit initiatief.

Wordt nu partner en u doet mee aan:
Exposure door uw naamsvermelding op de auto en website van Certainty Racing Team;

• Uitbreiding van uw netwerk via de Constructive Business Club
Vier keer per jaar wordt een netwerkborrel georganiseerd; er zijn mogelijkheden om uw bedrijf te presenteren; het programma wordt aangevuld met een raceprogramma, anti-slipcursus, driftcursus, circuitrijden over het circuit van Zandvoort etc.

• Gezamenlijke stand van de Constructive Business Club op de Bouwbeurs 2011; Van maandag 7 t/m tot zaterdag 12 februari 2011 vindt de Internationale Bouwbeurs 2011 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De Bouwbeurs is het tweejaarlijkse platform waar 900 exposanten en 100.000 vakbezoekers elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en ideeën opdoen. De ideale plek voor opdrachtgever, architect, ontwikkelaar, aannemer en toeleverancier om te bouwen aan samenwerking. De Constructive Business Club voor de bouwsector zal ook present zijn met een eigen stand. Naast de mogelijkheid voor een bedrijfspresentatie zal de stand verder aangekleed worden met een van de Renault Clio’s van het team.

Genieten van de Dutch Renault Clio Cup
Mogelijkheden om op verschillende manieren te genieten van het zien van de auto’s waarop ook uw bedrijfsnaam is vermeld. Bekijk voor meer informatie onze brochures.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie:

Dhr. Mw. *
Naam: *
Bedrijfsnaam: *
E-mailadres: *
Telefoon:



* = verplicht invulveld

 

Constructive Business Club
Aanvullende informatie
Basispakket


Brochures

Algemeen
Constructive Business Club
Hospitality
IBIS Software

Wilt u partner worden of meer weten?

Bel of mail:  
Certainty Racing Team
T: 023 57 40 040
M: 06 1156 1610
E: info@certainty.nl